Arya

Pictura murala “Arya” este realizata in showroomul DMG Art, companie ce ofera sulutii de amenajari interioare.

Printre serviciile ce sunt puse la dispozitia clientilor, DMG Art comercializeaza si finisaje decorative, paleta de care eu m-am indragostit, vopseaua avand efecte spectaculoase – de la cele metalice la cele catifelate, perlate sau cu effect de piatra.

Ideea de la care a pornit aceasta pictura a fost aceea de a ma juca cu cat mai multe texturi si efecte, produse din game diferite.

“Arya” este o pictura murala decorativa, cu un fundal ce este tratat ca un tapet ce vine sa sutina eleganta personajului feminin.

Paleta de culori, folosita, este una echilibrata, cu tonuri de auriu, caramiziu, roz si bej pal, accentele fiind de albastru, verde si mov. Efectele vopselurilor decorative sunt spectaculoase, nuantele si intensitatea culorilor schimbandu-se in functie de lumina si unghiul din care sunt private.

La fundal am folosit un efect de piatra, nuante sidefate/perlate si culori mate pentru a lega cele doua finisaje, iar detaliile florilor din par sunt pictate cu vopsea decorativa cu efecte metalice si catifelate.

Suportul (peretele) nu necesita o pregatire speciala in prealabil, singurul lucru de care trebuie sa se tina cont fiind amorsa, care este indicat sa fie din gama produsului cu care urmeaza sa se finiseze peretele. Aceasta ajuta la o uscare rapida si la obtinerea efectului dorit.

Peretele pictat “Arya” intampina clientii exact de la intrarea in showroom, pictura ce sper sa trezeasca curiozitatea si dorinta de a descoperi aceste finisaje speciale si de a decora suprafetele la interior.