Little Miss Sunshine

“Little Miss Sunshine”, o lume de poveste in culori pastelate.

Dorinta parintilor de a picta un perete in camera fetitei s-a nascut inainte de a veni pe lume micuta Natalia. Plecand de la ideea unei picturi murale care sa stimuleze imaginatia celei mici, care sa dea culoare intregului ambinent, Andrei si Raluca au ales mobilierul alb, piesele de decor (masuta, corpul de ilumina, fotoliul) albe, iar culoarea peretilor un alb prafuit.

Am discutat despre paleta de culori, despre ce elemente sa apara in pictura, iar apoi mi-au oferit libertatea de a contura povestea ce urma sa fie imprimata pe perete.

Natalia este cel mai vesel si plin de viata copil, cu ochii mari, expresivi, care pur si simplu m-au fascinat si hipnotizat. M-am indragostit de inocenta si puritatea ei si astfel s-a nascut “Little Miss sunshine”, toate elementele pictate fiind gandite in jurul fetitei cu ochii mari.

Avand-o pe Natalia ca inspiratie am pictat o lume de poveste, un perete vesel ce a reusit sa-i incante atat pe parinti, cat si pe micuta Natalia.

Pictura murala “Little Miss Sunshine” este realizata cu ajutorul culorilor acrilice (nontoxice si inodore). Paleta de culori cu care am pictat peretele este una vesela in nuante pastelate de verde, turquoise, bleu mov si roz. Liniile grafice sunt realizate cu pensula si cu markerul.

Acest perete este foarte special pentru mine cu atat mai cu cat Natalia este nepoata mea si toate energiile frumoase pe care le-am primit de la ea (o mare parte din timpul in care am pictat am fost “asistata”  si atent urmarita de pitica:)) au fost transpuse pe perete cu multa dragoste.